divendres, 27 de gener del 2017

Cada ovella amb sa parella *


Hoooooooooola, bona hora a tothom!

Això dels grups dels mòbils és, francament, perquè ens ho fem mirar plegats... I, de fet, ara que ho dic, sí que ens ho mirem plegats, però, ep! ho fem de forma individual i només ho compartim amb tots aquells que, en teoria, autoritzem o ens autoritzen a formar part de selectes col·lectius que amb el fenomen de la missatgeria telefònica arriben a haver-hi escampats per tot el “globus terraqui”. Ara, “lo” més bo és que, mirar, allò que se’n diu mirar... cadascú ho fa precisament en la intimitat privada. És a dir, des del seu aparell personal. (sí, grups privats que es miren en privat... eh?)
Bé, però, feta l’observació de pa sucat amb oli, analitzem més a fons la jugada perquè, en aquestes multiplataformes de missatgeria, què ens hi arribem a enviar? Uf, de tot! No descobrirem res de nou si diem: escrits, fotografies, vídeos, àudios... Evitaré entrar en els continguts dels documents perquè, probablement, hi prendríem molt mal ja que tothom sap amb allò que veritablement hi trafica... m’enteneu? Però, us heu parat mai a mirar els noms dels grups? No? Doncs apropeu-vos als aparells i llegiu els títols de les vostres llistes de difusió que, en poques paraules... més l’afegit d’un imatge, a voltes demolidora, potser trobareu lògic, divertit, enginyós, penós.. el que volen representar. Va, que, fins i tot, avui, en els Minuts de l’Aguilà amb els que servidor conec en farem concurs...

(Nota: El Llorenç canta una mena de sintonia i presenta el micro espai)

Hola, sigueu molt benvinguts al nou mini concurs del Festa Festa, el... “Cada ovella amb sa parella.” El joc consisteix que relacioneu els noms de la primera columna amb els de la segona. Envieu les vostre respostes a l’adreça electrònica vasbecirerer@cirererbevas i entre els encertants sortejarem... un meló. Som-hi!

- Lo budell vuit                               - Grup de lectura
- Biberó alliberat                            - Grup de piscina
- Els sino fos                                   - Grup gastronòmic
- Cars secs piquen                          - Grup filosòfic
- Pilotes fora                                  - Grup d’idiomes
- Paraules encadenades                 - Grup de dansa
- Fets pols                                      - Grup de mares
- La quinta forca                            - Grup de moda
- Peripatètics                                  - Grup de jubilats
- Roba estesa                                  - Grup excursionista

 Una abraçada ben forta... i, fins a la propera!

 Llorenç Aguilà


(*) Guió de ràdio emès a l'espai internauta festafesta.net http://festafesta.net/?p=20532

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada